Pondělí 3.2.2020
Polévka rajská s těstovinami
- Kuřecí plátek zapečený ve smetanovo-bylinkové omáčce, brambory,
obloha - Zelňáky (buchty plněné kys.zelím a uzeným masem)
Úterý 4. 2. 2020
Polévka hovězí s bylinkovým kapáním
- Krůtí nudličky s pórkem, dušená rýže s pohankou
- Pizza s kečupem a sýrem
Středa 5. 2. 2020
Polévka mléčná s vajíčkem
- Masový nákyp, brambory m.m., salát z červeného zelí
- Mexická pánev, tmavý chléb
Čtvrtek 6. 2. 2020
Polévka gulášová
- Treska tmavá na tymiánu, bramborové pyré s mrkví, obloha
- Kung Pao z kuřecího masa , tarhoňa (těstovina)
Pátek 7. 2. 2020
Polévka rýžová
- Vepřové maso na paprice, houskový knedlík
- Tvarohový koláč s meruňkami a drobenkou
Pondělí 10. 2. 2020
Polévka krupicová s vajíčkem
- Plátek uzeného masa, bramborová kaše, kyselá okurka
Úterý 11. 2. 2020
Polévka slovenská zelná
- Kuřecí steak na dijónský způsob, rýže
Středa 12. 2. 2020
Polévka selská
- Králičí karbanátky, šťouchané brambory, zeleninový salát
Čtvrtek 13. 2. 2020
Polévka česneková s bramborem
- Těstoviny zapečené s kuřecím masem, rajčaty, žampiony a sýrem,
kyselá okurka
Pátek 14. 2. 2020
Polévka hrachová s krutony
- Vepřové maso na slanině, houskový knedlík
Pondělí 17. 2. 2020
Polévka hovězí vývar s písmenky
- Čočka po orientálsku, vejce, okurka, chléb
- Špekové knedlíky, zelí
Úterý 18. 2. 2020
Polévka jáhlová se zeleninou
- Smažený kuřecí řízek, brambory m.m., obloha
- Smažený kuřecí řízek, bramborový salát
Středa 19. 2. 2020
Polévka uzená s kroupami
- Masové koule v rajské omáčce, těstoviny
- Bramborové šišky s mákem, bílá káva
Čtvrtek 20. 2. 2020
Polévka drůbeží jemná
- Rybí karbanátek se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát
- Guláš z krůtího masa po staročesku, rýže
Pátek 21. 2. 2020
Polévka brokolicová se smetanou
- Kuřecí stehno na česneku, bramborový knedlík
- Tortilly plněné kuřecím masem, zeleninou a dresinkem
Pondělí 24. 2. 2020
Polévka Slepičí s masem a nudlemi
- Krůtí játra s mandlemi a žampiony, rýže basmati
- Buchty s povidly a tvarohem, mléko
Úterý 25. 2. 2020
Polévka bramboračka
- Rybí filé na srbský způsob, šťouchané brambory, obloha
- Luštěninové lasagne
Středa 26. 2. 2020
Polévka hovězí s rýží a hráškem
- Pečená krkovička na zázvoru, špalíčky, červené zelí
- Hermelínové rizoto s bulgurem
Čtvrtek 27. 2. 2020
Polévka z vaječné jíšky
- Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ochucené mléko
- Vepřové maso v mrkvi, brambory m.m.,
Pátek 28. 2. 2020
Polévka drůbeží se strouháním
- Debrecínský guláš z vepřového masa, houskový knedlík
- Penne (těstoviny) se sýrovou omáčkou a kuřecím masem